Werken op afstand

Werken op afstand is nu de norm. Vanuit huis of (deels) op kantoor: je ziet dat je teamleden hun best doen om dit zo goed mogelijk in te vullen. En dat is niet altijd makkelijk. Iedereen is op zoek naar een ideale en gepaste manier van samenleven en samenwerken – en soms botst dat met elkaar.

Als leidinggevende heb je daarbij ook nog eens de verantwoordelijkheid om te zorgen dat je team samen blijft presteren. Veel leidinggevenden worstelen hiermee. Hoe zorg ik voor verbinding, inspiratie en houd ik de moed erin? Dat vraagt extra kracht, tijd en je weet op afstand vaak niet eens wat precies nodig is. 

Onze online workshop ‘Werken op afstand’ geeft je een innovatieve en ontspannen tool om samen met je team het werken op afstand in te richten. Na afloop heb je met je team heldere afspraken over de optimale situatie voor jullie vernieuwde manier van werken.

Hoe zit de workshop in elkaar?

Je volgt de workshop online, samen met je team. De workshop bestaat uit twee delen, die je op aparte momenten kunt doen.

  • Deel 1: ‘Dit is belangrijk voor ons’
    In het eerste deel van de workshop gaat ieder aan de slag met gewoontes, afspraken, behoeften en (organisatie) waarden. Wat is voor jou, je team en organisatie belangrijk in jullie manier van werken?
  • Deel 2: ‘dit is hoe wij werken’
    In het tweede deel maak je keuzes en giet je oude en nieuwe afspraken samen in een nieuw jasje. Je rondt af met een concrete invulling en plan van aanpak. 

Wat is de tijdsinvestering?

Per deel duurt de workshop twee uur. Deelnemers ontvangen ter voorbereiding op beide delen per mail een opdracht. Elke voorbereidingsopdracht neemt ongeveer een half uur in beslag.
Doe je beide delen direct achter elkaar, reken dan op een dagdeel.

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor alle teams die na maanden van thuiswerken, videobellen en vooral veel afstand houden hun samenwerking willen verbeteren. Afspraken over de communicatie en werkprocedures, momenten voor sociale interactie of juist ‘do-not-disturb’-momenten: allerlei aspecten die door het werken op afstand een nieuw perspectief hebben gekregen komen aan bod.

Zeg, hoe zit het met de kosten?

Wij begeleiden voor jou en je team het proces en de online sessies van A tot Z. De investering daarvoor is € 497 excl. BTW. Zo kun jij je volledig richten op het resultaat, zitten jullie op één lijn en weet iedereen na afloop waar hij aan toe is.

Ja! Ik wil met mijn team de workshop doen

Super – stuur een mail en we gaan aan de slag. Kom je er niet uit, of wil je even sparren? Dat kan natuurlijk ook.