Dump je sores

Kerst is traditioneel een tijd van terugkijken. Maar ja, waar valt dit jaar nou op terug te kijken? Laten we er niet om heen draaien: voor veel mensen was 2020 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Afscheid nemen van je sores en vol frisse moed verder – dat willen we! 

dump je sores

Dump je sores

Ben jij helemaal klaar met je eigen geklaag over thuiswerken? Suizen je oren van de zoveelste MS Teams-meeting? Ben je klaar met de hele dag alleen zijn, of juist het gemopper van je partner over die stapels werk op de eettafel nu echt helemaal zat? 

Wat het ook is: dump je gedoe, sores en problemen. En wij hebben daar een oplossing voor. Natuurlijk volledig corona-proof en passend in het huidige online werken: het online dump-je-sores-whiteboard!

Hoe werkt het? 

Volg deze link en je komt op ons online whiteboard van Miro. Eenmaal daar terechtgekomen mag je van ons helemaal los gaan: deel met ons welke sores je wilt dumpen. Doe dat lekker op de manier die jij vindt: een blokje tekst, een afbeelding of een tekening: alles is ok. 

Ken je Miro nog niet en vind je het teveel gedoe? Geen probleem: stuur een mail met de sores die je kwijt wilt, en wij dumpen het voor je. 

Waarom je sores dumpen? 

Proberen om iets te vergeten, dat werkt niet. Hoe meer je je voorneemt om iets te vergeten, hoe beter het in je hoofd blijft zitten. Voordat je het weet blijf je in je verdriet hangen. 

Afscheid nemen, en bewust ervoor kiezen om het los te laten: dat werkt wél. Je staat er dan even bewust bij stil dat het vervelend is geweest voor jou, of de mensen om je heen. En zodra je dat doet, wordt het gelijk al een stukje kleiner

Waarom en plein public dumpen? 

Simpel: gedeelde smart is halve smart. In je eentje opkroppen en het zelf proberen op te lossen maakt je sores vaak ook groter. Deel het lekker op het board (kan anoniem, no worries): dat helpt jou en anderen om het te verwerken.

Toch nog een lichtpuntje gezien? 

Voor wie ons nog niet goed kent: wij zijn volbloed optimisten en bekijken de dingen graag van de zonnige kant. We snappen dus als geen ander dat dit jaar ook mooie dingen heeft laten zien. De rustige wegen. De heldere lucht. Wat meer aandacht voor elkaar. Heb jij dat ook en zijn er dingen die je juist graag wilt koesteren? Plaats die dan ook op het board: we hebben plek voor lichtpuntjes


Je las een blog van Why2. Wil je het delen? Altijd fijn! De buttons staan onderaan deze pagina. Wil je onze blogs met tips voortaan direct in je mailbox ontvangen? Dat is een kwestie van aanmelden.