Wat we bieden

Why2 begeleidt jou bij verandering. Voor een aantal veel voorkomende vraagstukken hebben we onze ‘ready-to-go’-diensten. Een overzicht daarvan tref je hieronder aan. Ben je op zoek naar iets specifiek voor jouw situatie en vraagstuk? Dan hebben we de mogelijkheid voor maatwerk.

Individueel:
Coaching:
Kom er achter hoe je je werk makkelijk kunt doen, los terugkerende vragen en patronen op, of bepaal de volgende stap in je loopbaan.

Masterclasses: Grip op je lockdown
Herken je dat? Je doet wat je kunt en tegelijkertijd merk je ‘ik kan wel wat extra’s gebruiken’. Soms mis je de inspiratie en verbinding met andere mensen of krijg je geen grip op je werk. Doe dan mee met één van onze Masterclasses: daar vind je inspiratie, maak je verbinding met andere professionals en krijg je grip op je werk.

Training:Leider in veranderen’:
Vraagt de organisatie in transformatie nieuwe vaardigheden van jou als leider? Volg het programma ‘Leiderschap in transitie’.
Team:
Ebook: Werken op afstand
Lees je wat jij kunt doen om je team lekker te laten draaien. Je krijgt tips waarmee je daadwerkelijk resultaat kunt bereiken. Download het gratis en ga direct aan de slag met de tools.

Team Oplader
Is jouw team toe aan een extra dosis positiviteit en energie? En wil je ook nog dat het zinvol en nuttig is? Dan zijn onze Team Opladers echt iets voor jullie!

Workshop: ‘Werken op afstand‘©
Wat betekent werken op afstand voor jouw team? Hoe blijven medewerkers gemotiveerd, betrokken en productief? Hoe richt je het nieuwe werken effectief in? Volg de workshop en creëer met je team de optimale samenwerking.
Organisatie:
Quick scan:
Stel vast of en zo ja, op welke terreinen verandering in jouw organisatie nodig is.

Kortom: afhankelijk van jouw vraag, beschikbare tijd en budget hebben we verschillende ‘ready to go’ oplossingen hoe om te gaan met verandering.

Maatwerk

Misschien ben je op zoek naar begeleiding specifiek voor jouw situatie en vraagstuk. Omdat je tegen hobbels aanloopt tijdens de verandering, ongeschreven regels de transformatie taaier maken dan je dacht of jouw team behoefte heeft aan extra begeleiding. Dat kan: we bieden ook begeleiding voor verandering op maat.

Onze belofte

Voor al onze diensten geldt: we begeleiden de impact van verandering middels training en coaching. Vanuit onze overtuiging dat veranderen noodzakelijk is, beloven wij dat we in vertrouwen ontwikkelen.