Team Opladers

Ben jij ook zo toe aan positieve energie en verbinding, in deze tijd van niet-verbonden zijn? Wil jij ook het teamgevoel weer terug, maar weet je niet hoe je dat op afstand voor elkaar krijgt? Wil je de batterij weer opladen, weer sprankelen? Hoe krijg je samen met je collega’s weer powerrrr en energie? 

Geef je team nu een boost met een Why2 Team Oplader

Pak nu een Team Oplader en ga samen online aan de slag. Kies een thema – of doe ze allemaal voor een langdurige boost:  

 • vier je kernkwaliteiten en kom in positieve flow
 • geef je team een energie-boost
 • kill the victims & the rescuers: lang leve het team
 • ontwijk de communicatie-doorns 
 • verhoog de creativiteit met een online whiteboard  
 • kijk vooruit naar 2021 – door een glazen bol.

Meer info over de thema’s vind je hier. Welk thema je ook kiest: je wordt opgeladen, én krijgt nuttige tools voor de dagelijkse praktijk. Wil je je direct aanmelden? Dat kan verder op deze pagina.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle teams die na maanden op afstand samenwerken weer willen sprankelen en samen lol maken. Voor teams die het teamgevoel willen versterken, een flinke dosis energie nodig hebben en op zoek zijn naar inspiratie. 

Wat deelnemers zeggen

 • ‘Zo gaaf, ik had niet gedacht dat dit online zo goed kon werken’
 • ‘Fijn om de verhalen met elkaar te delen’
 • ‘Ik had niet in de gaten dat we allemaal zo uitgeblust waren. Maar nu kunnen we er weer tegenaan!”

Wat houden de verschillende thema’s in?

Alle opladers geven je team energie en verbinding. Tegelijkertijd steek je er ook nog iets van op, wat je direct in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken. De thema’s toegelicht:

 • Vier je kernkwaliteiten en kom in positieve flow
  Als je elkaar een tijdje niet ziet, dan raak je het zicht op elkaars kwaliteiten kwijt. En hoe weet je de kwaliteiten van het nieuwe teamlid? Tijdens deze oplader krijg je een frisse blik op de ‘gebruiksaanwijzing’ van je collega’s. Hoe krijg je haar op het dak? Wat zou je van hem kunnen leren? Na afloop kunnen jullie weer lachen om elkaars valkuilen. 😉
 • Geef je team een energie-boost
  Voel je je ‘s ochtends al uitgeput, afgeleid en duurt het zo lang voor je een taak hebt afgerond? Kan je wel wat powerrr gebruiken? Met deze oplader ontdek je aan welke knoppen je kunt draaien om energie te houden en effectief te blijven werken.
 • Kill the victims & the rescuers: lang leve het team
  Herken je dat, dat zuchten van jezelf of je collega? Of het willen helpen van een ander, gevraagd of ongevraagd? Of dat die ene collega maar blijft mopperen dat het niet goed gaat? En dat gaat maar door. Het lijkt alsof je er in vast zit met elkaar. Tijd om het drama te stoppen!
  Met deze oplader leer je hoe je het patroon kunt keren. Na afloop zijn jullie samen de winnaar.

 • Ontwijk de communicatie-doorns
  Hebben jullie onderling gedoe, raak je al geïrriteerd als je een berichtje van die ene collega ziet binnenkomen en staat de CAPSLOCK AAN om aan te geven dat je BOOS bent? Kies dan voor deze oplader. Je leert op een makkelijke manier hoe je de communicatie weer vlot trekt. Niet alleen handig voor op het werk 😉
 • Verhoog de creativiteit met een online whiteboard
  ‘Online werken is zo saai! – een veel gehoorde klacht. Gelukkig kan het ook anders!
  Tijdens deze oplader laten we je creativiteit stromen. Je ontdekt hoe je samen aan projecten  werkt met mindmappen, ‘brainwriting’, post-its en meer. Zo krijg je dat vleugje inspiratie en motivatie dat je zoekt.
 • Kijk vooruit naar 2021 – door een glazen bol
  Hoe moet je plannen maken, nu de wereld zo onvoorspelbaar is? Ga aan de slag met verschillende scenario’s. Tijdens deze oplader kunnen jullie je fantasie rijkelijk laten borrelen. Na afloop is het werkplan nog slechts een kwestie van invullen.
Tip: maak er een leuke activiteit van met aansluitend een online bierproeverij! 
Zorg voor gezelligheid en ontspanning en sluit de Why2 Team Oplader af met een online bierproeverij van Vet & Lazy, een Rotterdamse duurzame bierbrouwer. Je ontvangt ieder zes biertjes thuis, de uitleg over het bier en het brouwproces krijg je online vanuit de brouwerij van de brouwers zelf.

Hoe werkt het?

 • Stuur een mail, vul het vragenformulier hieronder in of bel Yrma (06 – 2253 0523) of Yolanda: (06 – 2257 5096). Dan plannen we een telefonische intake. We bespreken de oplader die je kan gebruiken, het resultaat dat je wilt bereiken en het aantal deelnemers. 
 • Uiterlijk een week later ontvang je van ons een voorstel voor het programma, inclusief de eventuele voorbereiding die we van de deelnemers verwachten. 
 • De sessie vindt online plaats. Je krijgt een link voor de online meeting. 

Hoe ziet de oplader eruit?

 • Op basis van de intake bepalen we samen de oplader die geschikt is voor jouw team. 
 • In de online sessie van twee uur werken we met wetenschappelijk onderbouwde modellen en methodes. 
 • Je krijgt concrete tools voor de dagelijkse praktijk. 
 • Je ontvangt achteraf hand-outs om de uitleg nog eens rustig te kunnen nalezen.
 • We werken met groepen van maximaal 12 deelnemers per trainer. Wil je meer mensen opladen? Geen probleem, dan maken we voor jullie een programma op maat. 

En zo kan het er online uitzien:

Hoeveel kost het? 

De basisinvestering is € 250 excl. BTW per oplader, plus een bedrag per deelnemer, afhankelijk van het thema (maximaal € 35 per persoon). Het resultaat? Een energieboost voor het team en een unieke ervaring rijker. 
Wil je de oplader afsluiten met de online bierproeverij? Dan komt daar € 24,95 (verzending per post) per persoon bij. 

Meld je nu aan

Why2: een kwestie van veranderen

Why2 begeleidt organisaties die veranderen. We werken daarbij oplossingsgericht, hebben een pragmatische houding en zijn resultaatgericht. En.. we houden van humor. 😉 

F.A.Q.’S

 • ‘Kan dit alleen maar met een team, of kunnen we mensen uit verschillende afdelingen opladen?
  Het kan allebei. Werken op afstand maakt de informele verbindingen over afdelingsgrenzen heen alleen maar moeilijker. Met Team Opladers over afdelingsgrenzen heen, komt de onderlinge communicatie weer makkelijker tot stand en krijgen mensen begrip voor elkaars situatie.  
 • ‘Hoe snel kunnen we worden opgeladen?’
  Wij schakelen snel. Over het algemeen is het binnen enkele werkdagen te organiseren, vaak is de lastigste factor de beschikbaarheid in agenda’s. Voor grotere groepen (meer dan 60 deelnemers) houden we in verband met de voorbereiding en beschikbaarheid van begeleiders / trainers een slag om de arm.  
 • ‘Wat als ik niet tevreden ben achteraf?’
  Dat proberen we natuurlijk te voorkomen, door het intakegesprek en indien nodig bijsturing. Mocht je achteraf toch ontevreden zijn, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. 
 • ‘Kan het ook in het Engels?’
  Het is geen probleem om de Team Oplader in het Engels te organiseren.