Onze krachten gebundeld!

Ping. Een appje verschijnt op mijn scherm. ‘Zeg Yo, wil jij eens met Yrma praten? Ze wil een trainings- en coachingsbureau starten. Jullie zijn volgens mij een topmatch!’ Een paar weken later kwamen we met zijn drieën bij elkaar: koppelaarster Nancy Emmens – een vriendin van ons allebei – en wij tweeën: Yrma en Yolanda. 

Tijdens het etentje bij Loetje gingen de ideeën al snel over tafel. We bespraken hoe we tegen coaching en training aan kijken, welke ervaringen we de afgelopen jaren allebei hebben opgedaan in het vak van veranderen en waar onze krachten zitten. En ook welke ontwikkelingen we zien in de markt: organisaties die in verandering zijn, waarbij medewerkers het vaak lastig vinden om daarin mee te gaan. Al snel kwamen we tot een conclusie: ’Dit (het gesprek dan he 😉 ) smaakt naar meer, laten we verder praten’.

Nou is Nancy gepokt en gemazeld als marketing- en communicatiespecialist, dus konden we goed met haar sparren over hoe dat bedrijf er dan uit zou komen te zien. Welke diensten we willen leveren, wie onze klanten zijn en wat ons anders maakt dan andere bureaus. Hierna zijn we samen aan de slag gegaan; website bouwen, diensten ontwikkelen, alles wat bij de start van een onderneming hoort.

Why2. Voor een kwestie van veranderen

Met Why2 richten wij ons op organisaties die willen of moeten veranderen. En waar de mensen die in die organisaties werken dat soms maar knap lastig vinden. Ze weten niet hoe ze die nieuwe taken moeten uitvoeren, of herkennen zich niet in de nieuwe visie. Ze zien de noodzaak niet in van de verandering, of hebben geen idee hoe ze dat in hun eigen functie kunnen vertalen. 

Wij bieden concrete instrumenten en vaardigheidstrainingen om daarmee om te gaan en mee te kunnen gaan in de verandering. Zodat jouw organisatie flexibel en slagvaardig kan zijn. Zodat je geen ‘gedoe’ hebt als er weer iets anders moet. Zodat je als medewerker met vertrouwen kan blijven leren. 

Daar zetten we onze jarenlange ervaring als teamcoach en trainer voor in. Nieuwsgierig? Stuur ons een mail, we vertellen graag meer. 

kwestie van veranderen


Je las een blog van Why2. Wil je het delen? Altijd fijn! De buttons staan onderaan deze pagina. Wil je onze blogs met tips voortaan direct in je mailbox ontvangen? Dat is een kwestie van aanmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.